Mycket vill ha mer

Jag vill inte att vädret ska bli sämre. Det är ju fantastisk med sol och värme och jag mår så bra (skulle först skrivit "man" istället för "jag" men kanske inte alla mår bra av värmen när jag tänker efter). 
 
Igår tog vi en sväng till Kärra centrum för lite motion och ett besök på Thildas skolgård. 
 
 
 
Idag ska vi till skolan (men fritids då skolan börjar först imorgon) på besök tillsammans båda två och det ska bli så spännande! Thilda har räknat ner sedan i fredags när vi fick platsen och blev inbjudna idag. 
 
Annars så var jag hos barnmorskan igår förmiddags och då var farmor hemma med Thilda. Man får nämligen inte ta med sig någon alls till barnmorskan i Corona-tider. Allt såg bra ut som barnmorskan kunde se igår. Skönt! 💓
 
Vi åt lunch tillsammans med farmor och efter lunchen tog Thilda och jag en sväng med bilen, till Bäckebol och IKEA. Vi ville kika lite inför idag när vi ska köpa Thildas säng. Det var ganska mycket folk och det var kanske för att det var studiedag på skola/förskola igår. (Fick jag veta senare.) 
 
På kvällen fick vi besök av två starka killar - Thildas bror och hans kompis. De hjälpe oss att bära möbler och sen bjöd vi på middag. 🙂 
 
 
Efter middagen sa Thilda "nu ska jag ta mina kompisar och gå till lekplatsen". Hon menade sin bror och hans kompis. 🙂 
 
Njut av dagen!
 
/Charlotte

Kommentera här: