Sitter aldrig?

Igår kom grannen förbi och sa "det ser ut som att du aldrig sitter" och så är det nog. Jag mår bäst av att ha att göra. Det finns ju alltid att göra också! Grejar jag inte inne så grejar jag ute. Jag är otroligt tacksam för att min kropp tillåter att jag rör mig och fixar (peppar peppar...) Jag hade jätteont i ryggen (svanken) i söndag och måndags men det berodde nog på för lite rörelse under flygresan hem (trots att jag gick på "damernas" femtioelva gånger på flyget...)
 
Igår fick jag för mig att det var dags att pumpa cyklarna och tog fram Toms "nya" pump (den är kanske inte ny efter över tre år, men oanvänd). Jag tycker inte att det är roligt att läsa instruktion och lära mig nytt men bestämde mig för att ändå ge det ett försök. Till slut löste vi det och pumpade alla cyklar, med olika munstycken. Så nu är jag också lite mer flyttbar. Det går betydligt snabbare ner till Kärra centrum om vi båda cyklar. Hem tar det dock tid - uppför och uppför.  
 
 
Utöver det så var vi på Coop en sväng, sen kom svärmor förbi och vi satt ute en stund tillsammans och fikade. Vi fick även hjälp med vattning av blommorna inomhus (vilket svärmor har hjälpt till med på torsdagar när vi inte varit här). Verkligen lyx! 💓
 
Förresten så var vi på BVC på förmiddagen och Thilda skulle få sin "skolspruta". Det såg inte Thilda fram emot. 
 
 
Det gick ändå ok med sprutan, fast hon spände sig och började gråta. Men sen var det ok. Synen var jättebra och vikt/längd också. Sen fick Thilda måla och målade bland annat en spruta. Sen sa jag att hon hade målat precis en sån som låg på bordet, den som användes för Thilda. Då skulle Thilda få present och fick massa saker att välja på men hon verkade lite konstig till sättet och sa plötsligt "mamma, jag är varm i magen" och var blek. Hon säger varm i magen men menar illamående... Hon fick sitta ner och fick vatten, sen fick hon lägga sig ner och fick en banan. Då blev det bättre. Det visade sig sen att Thilda hade sett blod i sprutan som användes på henne och att det var det som utlöste det. Hon är verkligen känslig för blod. Inte bra (blir jobbigare för en själv). Undrar om jag var likadan? Kanske alla barn är, jag vet inte. 
 
På eftermiddagen blev det lite spel, som jag lovat Thilda sedan i söndags. Det var kul! Underbart att kunna sitta ute. 
 
 
Så nog sitter jag lite ändå. Men nu ska jag fixa inför att vi ska åka till Frillesås. Packa, vattna, duscha och plocka undan sånt som jag diskat (från lådorna på övervåningen) som ska in i skåpen. 
 
Ta hand om dig!
 
/Charlotte

Kommentera här: