Svår balansgång

Jag ska dricka mycket sa doktorn i Kina till mig, så det gör jag. Med järntabletter måste jag dricka ännu mer... det är väl allmänt känt? Men problemet blir då när jag vill gå någonstans. Jag drack två glas till frukost och det blev väldigt bråttom hem från Thildas skola. Nu dricker jag massor men jag skulle samtidigt vilja gå ut på en längre promenad om en stund. En svår ekvation att få ihop. I-landsproblem deluxe! Vad gnällig jag är inser jag nu. 😊
 
Jag gick med återvinningen innan, det är lagom långt! (För att hinna hem.)
 
 
Bästa stunden på dagen är när vi cyklar till skolan. Jag är verkligen tacksam för att vi har den möjligheten! Thilda är på gott humör och hon sa imorse igen "Jag längtar till Lillekärr". Jag hoppas att hon får en bra dag! 💓
 
Igår hade vi vänner på besök, vi åt lunch och fikade tillsammans. Väldigt mysigt! Jag är dessutom väldigt stolt för jag klarade att koppla ihop gasolgrillen, göra läcktest och sen värma på den för att rengöra. Grillningen var inte speciellt avancerad (korv) men det löste jag (med moraliskt stöd från vännerna). Det är ju alltid en början. Jag ska kanske tillägga att vår väldigt snälla granne kom över och lyssnade på grillen. Jag tyckte att den pyste lite men det var tydligen helt normalt. 
 
På eftermiddagen spelade Thilda och jag Uno och sen gick vi till Svankällan. Med nyttigt knäckebröd denna gång och Thilda älskade att mata änderna. 
 
 
 
 
Nu ska jag registrera mig på mina två kurser, som startar nästa måndag. Jag ska även öppna, minst en, skolbok idag också. 
 
Ha en fin start på veckan! 
 
/Charlotte

Kommentera här: