Tick, tick, tick

Oj, vilken produktiv dag vi hade igår! Så nöjd med dagen. 
 
Väldigt tacksam också för att vi kom hem till sol! 
 
Vi bokade tid hos BVC och barnmorska. Fick till slut lite positiv information om skola och jag pratade med rektorn på Thildas nya skola igår eftermiddag. Hon sa att de precis höll på med den sista placeringen och att hon skulle ringa mig när hon visste mer. Men att Thilda fanns med i listorna. Puh, vilket lättnad. Det börjar ju trots allt närma sig den 19 augusti och skolstart. 
 
Svärmor var här på besök och vi åt lunch ihop. Falukorv, pasta, ärtor och lingsylt. Väldigt avancerat (inte), men gott! 
 
Jag tog sedan mod till mig efter en 15 min vila (vaknade ju på tok för tidigt igår) och vi åkte till Plantagen. Premiärturen i bilen, som för övrigt är manuell och inte automat. (jag har inte kört på väldigt länge nu och behöver "övningsköra".) Vi klarade oss säkert dit, utan ett enda kärringstopp. 😊 Det var kul att köra och vi känner oss nu betydligt friare med bil! Tack älskade  Tom! 💓
 
 
 
 
Vi planterade lite i rabatten och lite i en kruka. Hade kunnat köpa dubbelt så mycket såg jag när vi var klara. Fint med blommor (men inte gratis dock...) 
 
 
Sen blev det även målning i Thildas garderob. Nu är den färdig att fyllas och det ska vi göra idag. Med kläder och leksaker. Sen börjar det närma sig att köpa säng till Thilda. 
 
 
Vi rensade även och fixade ute. Underbart att vara ute och greja. Sugen på att klippa träd också men får ta en sak i taget. Det finns mycket att ta tag i. Nu ska jag börja med lådorna på övervåningen då jag måste göra plats inför att resten kommer. 
 
Förresten blev jag väldigt glad nu på morgonen när jag loggade inte på Skatteverket och såg att vi inte längre står som "Utvandrade". Jippie! Ett steg närmare. Försäkringskassan kunde dock ta 6-7 månader sa tjejen som hjälpte oss när vi skrev in oss...
 
/Charlotte

Kommentera här: