20200202

Har du observerat dagens datum? 20200202 Ganska coolt! 

Igår såg himlen ut så här. 
(null)

(null)

Idag regnade det och var inte lika vackert. Det har regnat från och tilll hela eftermiddagen. Men varmt och ganska mysigt ändå. Det var uppehåll när vi gick till middagen så blev ganska förvånade när det regnade när vi skulle gå hem. Vi hade tur för det kom en golfbil och släppte av två personer. Vi kunde be om skjuts hem. 
(null)

Kvällen vi kom hit sa de att "det är bara att ringa på telefonen och be om skjuts så kommer vi och hämtar er". De blev helt chockade när vi sa att vi gärna går. Det är många som åker trots att avstånden inte är speciellt stora. Men idag när det regnade var det perfekt att åka bil. 

När vi lämnade Thilda på barnklubben imorse hittade vi dessa träningsverktyg. 
(null)

(null)

(null)

Det var jobbigare än det såg ut. 
(null)

Jag har svag karaktär. Men det var gott! 
(null)

Himlen när regnet var på gång. 
(null)

Min lunch som såg så god ut. Quasadillas. Men den smakade mögel. Hela den. Så det måste varit någon krydda. Tom tyckte det smakade bra men jag gillade det verkligen inte. Vad kan det vara för krydda? Jag åt det mesta ändå för jag ville inte gå därifrån hungrig. 
(null)

Vid middagen, på samma restaurang, sjöng en kör. De höll säkert på i minst 30 minuter. Mysigt och vackert! 
(null)

Klockan är nio och det är snart läggdags. Somnar tidigt och vaknar tidigt. Åhh vad jag njuter av en skön säng! Sängen i Kina är helt kass men det känns ju ovärt att göra något åt det när det snart är dags att åka hem. 

Vi har två 140-sängar här. Någon natt ligger Thilda själv och någon natt vi. Men så mycket som Thilda rör sig är det ändå bäst att hon sover själv i en säng. 

Godnatt! 

/Charlotte 

Kommentera här: