Dåligt samvete?

Jag har funderat på om jag ska ha dåligt samvete för barnklubben... närmare bestämt för tiden som Thilda är där. Hon är där mellan 09:15 och runt 12:00 på förmiddagen och sedan en sväng på eftermiddagen också, efter lunch och vila. Jag har bestämt mig för att inte ha dåligt samvete. Thilda älskar barnklubben, och barnklubben älskar henne. Människorna där är underbara, de kunde Thildas namn efter fem minuter och de kan mitt också. De tar så väl hand om Thilda och det märks att de genuint älskar barn. Det kan ju kännas lite tråkigt att Thilda hellre är där än med oss förstås. Men det betyder ju bara att vi måste vara roligare... eller? 
 
I vilket fall som helst så har jag inte dåligt samvete för jag passar på att plugga. Jag vet att Thilda och jag kommer få mycket tid tillsammans den kommande tiden. Skolan öppnar ännu inte på två veckor och säkert förlängs den tiden, på grund av viruset. 
 
Igår lämnade vi Thilda på barnklubben 16:55 och gick till gymmet snabbt (gymmet ligger vägg i vägg med barnklubben). Halv sex kom vi för att hämta henne. Men det visade sig att hon kunde följa med och tända eldarna på området och fick byta om till krigardressen. 
(null)
 
Det kom en till tjej som också var fem år, och från Kina. När de skulle gå sa killen "We count 1,2,3 and Then say BULA". Thilda frågade om de inte kunde räkna på kinesiska istället (den andra tjejen kunde knappt någon engelska). Det gick bra så de räknade på kinesiska. Ontänksamt. Varje gång de mötte någon (på väg för att tända eldarna) räknade de och sa "BULA" Coolt! 
(null)
 
(null)
 
En liten sväng på gymmet. 
(null)
 
Tack för fredagen! 
 
Idag är det lördag och en ny dag. Tyvärr mindre än en vecka kvar här på Fiji och tiden går alldeles för snabbt. 
 
OK UPPDATERING. Det är ju tyvärr redan söndag idag. Men nu ska vi njuta av söndagen!
 
/Charlotte 
 
 

Kommentera här: