En kär vän

Det var så lusigt för jag blev ju förra veckan rekommenderat en tandläkare av min vän Katrin. Jag ringde och bokade tid i slutet på förra veckan. När jag sedan skrev till K att "jag har bokat tid på måndag morgon hos din tandläkare, har du tid att ses i samband med det?" så skrev hon att hon också hade tid på måndag morgon, innan mig. Haha, världen är liten. 
 
Efter tandläkarbesöket strosade Thilda och jag runt lite på Frölunda torg sen sågs vi för en lunch tillsammans. Både med lite knasiga munnar efter bedövningen, men det gick bra ändå. 
 
Det var så mysigt att ses igen och det kändes lite som att det var igår vi sågs sist. ❤ Thilda gillar Katrin lika mycket som jag! ❤
 
 
Innan dess hamnade vi förresten på Panduro. Thilda älskar att pyssla och jag har sett fram emot att gå till en pysselaffär med henne. Nu är jag egentligen ingen pysslare och hade inte kunnat plocka ihop pyssel själv så jag bad om ett färdigt kitt. Expediten visade ett, för 499:-, hmm. Kanske något mycket för en vanlig vardag?! Jag tyckte att allt var dyrt men det blev ett mindre för 179:- i alla fall. Det kan hålla Thilda sysselsatt en stund. 🙂 Thilda pysslade ihop en burk igår och hade jätteroligt. 
 
 
Sen ville vi komma ut en sväng och gick med återvinningen. Efter det gick vi till en liten skogsdunge och Thilda hittade på alla möjliga lekar, att leta skatter med en pinne och så vidare. Hon hade kul! Vi hittade en bit frigolit som vi sen slängde. 
 
 
Efter det blev det lekplats en stund så vi var ute en timma och fick frisk luft och rörelse. 
 
 
Skönt!
 
UD avråder nu från icke nödvändiga resor till Kina. Det beror dock inte på att de anser situationen med Coronaviruset försämras utan på kringliggande faktorer - infrastruktur och rörelserestriktioner inom Kina. 
 
/Charlotte

Kommentarer:

1 Katrin:

Åh jag gillar er båda väldigt mycket. Hade en jättehärlig lunch med er! Längtar redan tills nästa gång. ❤️❤️❤️

Svar: Det var jättemysigt att ses igår. <3 Kram kram
Charlotte Karlsson

Kommentera här: