Fire show och dans

Vilken tur vi hade igår, att vi gick på showen. Det var väldigt bra och väldigt roligt! 
 
Men först om dagen. När jag låg på stranden och pluggade kom plötsligt en tjej och bjöd på fruktspett, det var väldigt välkommet då jag både var trött och sugen på något sött. 
 
Jag försökte hämta Thilda vid halv tolv för att gå och bada men då ville hon inte gå hem för hon höll på att måla snäckor som de hade plockat.
 
Sen ville hon inte heller missa sandslottsbygget efteråt så hon tyckte att jag skulle komma efter det, halv tolv. Vi kom dit strax innan men det var knappt att vi fick henne därifrån. 
 
 
Efter lunch, vila och bad var klockan redan mycket. Det blev ingen mer barnklubb för Thilda och inte heller hann hon tända eldarna på området. Vi gick istället till restauranden för att äta middag.
Men vi träffade eld-killen utanför restaurangen, i väntan på maten. 
 
 
 
 
 
Vi hade hört talas om fire showen som skulle starta 19:30. Vi hann precis klart med maten, så fort showen startade utanför rusade alla ut så vi fick trixa lite för att få plats att se. Det var dans till härlig musik som avslutades med en fire show. Tjejerna pratade lite mellan låtarna. En gång sa hon "har vi några från Fiji här? har vi några från USA här? har vi några från Canada här? Har vi några från Australien här?" Några svarade (australiensare) att "jaaaa" och då sa hon "Close the bar". Det verkar som att australiensarna dricker mycket när de är på semester... Eller hur ska man tolka det? 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det avslutades med att några i publiken fick vara med och dansa. 
 
Idag har vi varit i Nadi (som är den stora staden på denna sidan ön, där flygplatsen ligger). Åkte med hotelles buss dit vid tio på shoppingresa. Nu är klockan 14:20 och vi sitter hemma på rummet. Det regnar. Berättar mer sen. 
 
/Charlotte

Kommentera här: