Fredag igen

Galet vad fort tiden går! 
 
Vi är väldigt tacksamma för tiden hemma och att vi har möjlighet att träffa nära och kära! 
 
Igår morse (förmiddags) tog vi buss och tåg till Kungsbacka. 
 
 
Bilkudden är med eftersom vi skulle åka med pappas bil väl i Kungsbacka. 
 
På tåget. Jag tycker att det är riktigt mysigt att åka tåg, man kan sitta ut och njuta av omgivningarna. Om man inte har en femåring som tycker att det lätt blir lite långtråkigt. 🙂 Nä, hon är duktig. Räkneboken var med och vi hittade ett bord. 
 
 
I Kungsbacka lunchade vi med min fabror och kusin. Jättemysigt att ses igen, det var alldeles för länge sen. Mamma och pappa var också med. ❤
 
 
Sen var vi hos min kära farfar - farfar Norrvin. ❤ Han är svag nu men lika kärleksfull. ❤ Han skämtade lite och uppskattade att vi var där. Jag vill hälsa på honom snart igen!
 
Vi blev bortskämda och fick skjuts hem av mamma och pappa. De stannade en liten stund och fikade. Mysigt! Sen blev det lite tomt när de åkte men vi åt middag och sen pysslade Thilda lite. Efter det tittade vi klart på "Paddington" (som vi börjat titta på dagen innan) och läste böcker. Jag blev supertrött och somnade med Thilda strax efter åtta. 
 
Det enda problemet var att jag vaknade vid två av en mardröm och somnade inte om på runt två timmar. Men då är det tacksamt att inte behöva ställa klockan. Vaknade vid sex ändå men det är ju helt ok. 
 
Idag har vi ett roligt besök att se fram emot!
 
/Charlotte

Kommentera här: