Generös man

Tom är väldigt generös. Han unnar oss att åka till Sverige och träffa nära och kära och känna oss trygga. Samtidigt som han åker tillbaka för att jobba och vara i ett folktomt Green Valley villa och Shanghai. Där man inte kan gå ut utan mask och mycket är stängt. Och att vara utan oss i (minst?) tre veckor. Jag kan ärligt säga att jag har tyckt att det hade varit väldigt svårt om det var tvärtom. Kanske väldigt egoistiskt men så är det. Tom unnar oss det och har hjälpt oss att fixa så att det ska bli så bra som möjligt. Tack min kära man!  

Den enda regel vi fick från Tom var att inte skicka några bilder på om (när) vi äter lösgodis. Vi ska ta med en stor påse till honom när vi kommer tillbaka.  

Nästa vecka behöver jag komma igång med Thildas skoluppgifter. Har jag skrivit att jag har fått över 100 mejl om uppgifter som kommit från skolan i Seesaw-appen. Ännu fler meddelanden från föräldrarna i klassens wechat-chatt. (Vi har ännu inte startat och nu vet jag inte om jag vågar gå in i appen.) Jag behöver dessutom gasa på med mina studier. Jag har nog lagt runt fyra timmar per dag på semestern men nu behöver jag lägga mer tid. Vi kommer ha att göra men vill även hinna träffa familj, släkt och vänner. Vi får se hur vi hanterar jetlagen på 10-11 timmar. Föredrar åt detta hållet för då är man trött på kvällen. Det är skönt att somna superdupertrött.  

Nu på första flyget (drygt 15h) har jag sovit från och till i åtta timmar. Wow! Thilda sov mer! Känns bra. 

Qatar har vi aldrig flugit med förr men de är i klass med Singapore airlines. Lyxigt. 

Framme i Doha. Går snart på planet mot Göteborg. 

(null)

(null)

/Charlotte 

Kommentera här: