"Jag kallar honom för brorsan"

Vilken dag vi hade igår! Vilka dagar vi har! Vi är väldigt tacksam som sagt ❤
 
Vi blev hämtade strax efter tio av vänner i Backa. Väldigt snällt! Det är inte långt dit men tar ändå närmare en timma med buss för att vi skulle behövt åka via Hjalmar Brantingsplatsen. Vi bjöds på brunch, lek, spel och väldigt trevligt sällskap. 
 
Thilda "den dåliga förloraren" hade precis förlorat en runda och surade på golvet (till vänster på bilden). Vi jobbar på det! Det beteendet är såklart inte ok.
 
Sen fick vi sällskap och tog en promenad till Thildas farfar (vi blev visade vägen, hade aldrig hittat annars). Genom skogen, till Thildas stora glädje. 
 
 
Det var mysigt att träffa Thildas farfar! Thilda tyckte att vi skulle göra "silly face" på bilden. 
 
 
Efter en fika hos svärfar tog vi bussen, via Hjalmar Brantingsplatsen (vi måste åka via den vart vi än ska), till Tuve Ishall. Thildas bror spelade hockeymatch. Vi kom lite sent men hann se minst halva första perioden innan det var paus. Vi gick sedan till fikarummet och träffade där Calles (och Cornelias) mormor, morfar och mamma. Trevligt! 
 
Andra perioden såg vi från fikarummet och det var synd för jag missade andra målet. Det var Calle som gjorde mål. De sista minuterna hamnade Calle i utvisningsbåset och Thilda och jag passade på att gå och säga hej till Calle. 
 
 
 
 
Thilda hade väldigt roligt, blir inte alls uttråkad när vi är på hockey trots 2h. Hon har miljoner frågor och pratar hela tiden. 🙂 Tom var saknad på många sätt. Han hade bland annat kunnat svara på alla frågor. 🙂 "Vad betyder det när domaren gör så här" (armarna rakt ut) och så vidare...
 
 
 
Vi pratade om vad Calle heter egentligen (Calle är hans smeknamn), och Thilda vet det egentligen. Men hon kom inte på det och sa "jag brukar kalla honom för brorsan". 🙂 Carl-Johan heter han. 
 
Matchen slutade 2-2 men det andra laget vann på förlängning. 
 
Vi fick skjuts av Calles morfar till busshållplatsen och hoppade på bussen. Snällt! Bussen skulle först åka efter 6 minuter så vi fick vänta lite. När den väl gått, två hållplatser senare, hoppade Calle på bussen. Hans morfar hade släppt av honom och han tog bussen med oss. Vad förvånade och glada vi blev!
 
 
Det tog knappt en timma hem, via Hjalmar Brantingsplatsen, men det gick hur bra som helst. Skönt att vara hemma sen efter en lång dag på vift. 🙂Vi åt kvällsmat och gick och la oss. 
 
Idag är det måndag igen och vi ska som sagt plugga. Jag tänkte att vi skulle ta en sväng till Kärra centrum också nu på förmiddagen för luft och motion. Det ser ut att bli sol. Sol innan all snö, senare i veckan. Hihi.Får se hur mycket jag skrattar sen när det antingen kommer bara någon flinga, eller kommer jättemycket så att vi blir fast i huset, eller blir is så att vi sen inte kan använda Thildas cykel. Jag tror dock att vi har en snowracer någonstans, men kanske inte ska ha för höga förhoppningar. 
 
Önskar dig en fin måndag och bra start på veckan!
 
/Charlotte

Kommentera här: