Kunde du gissa vad vi gjorde?

Jag tvingade Tom till gymmet. Jag sa "vi kan ju i alla fall gå dit tjugo minuter och röra på oss lite". Tom följde med och sagt och gjort så hoppade han på löpbandet och sprang tjugo minuter. sen var han klar att gå. Jag gick fem, sprang femton och gick fem minuter till.

Konstigt nog var det tomt på gymmet. Trodde alla skulle passa på när det regnade. 
(null)

(null)

Sen gick vi hem och duschade. Sen fick vi snabbt hämta Thilda för då var det dags för cocktail-party. 

Vi smakade på både bubbel, vitt vin och Fiji Rom-drink. Thilda fick låna min mobil medan vi pratade med massa intressanta människor. Ett par från USA som stannade några dagar på Fiji på väg till en kryssning som utgår från Nya Zeeland. Ett par som nyss gift sig, från Florida. Han hade utvecklat en app som kan översätta all film till det språk man vill höra. Direkt. Vi i Sverige uppskattar väl filmer på engelska men andra länder föredrar det egna språket. 
(null)

Ingen huvudvärk idag trots flera drinkar på en timma. Kanske det som var bra, att efter cocktail-partyt var slut blev det inget mer. Vi började dagen idag med att mata fiskar. 

(null)

(null)

(null)

Thilda var superglad för hon fick åka bilen från barnklubben till lobbyn, där fiskarna skulle matas. De var tydligen sena från barnklubben. 🙂

Thilda syns knappt men hon sitter där. 
(null)

Vi följer utvecklingen i Kina och funderar på hur vi ska göra. Det kom ett mejl från Volvo idag. Kan berätta mer om det sen. 

/Charlotte 

Kommentera här: