Ligger efter

Skrev jag om att Thilda var en sväng på förskolan innan vi åkte till hennes syster i tisdags?
Vi hälsade på Thilda fröknar och kompisar på hennes gamla avdelning och Thilda blev så välkomnad! Hon hade jätteroligt och fick till och med komma tillbaka igår, onsdag. Thilda cyklade glatt, sjungandes, till förskolan igår morse. 
 
 
 
Hon fick stanna på förskolan så jag kunde gå hem för plugg och städ. Väldigt gulligt av fröknarna, och kompisarna, att ge henne en sånt fint välkomnande och att låta henne stanna och leka!
 
I måndags var Thildas syskon och farmor hos oss på middag. ❤ Thilda var överlycklig och något (väldigt) uppspelt. Hon somnar gott på kvällarna. (Jag också!) Vi saknade Tom och farfar! ❤
 
 
Jag ser på väderprognosen att det kan bli snö nästa vecka. Det tycker Thilda och jag verkar väldigt mysigt! 
 
 
Igår eftermiddag gick vi vidare med Thildas studier. Thilda fick spela ett spel och öva rätt fingersättning på tangentbordet. Det gick ganska bra och det är ju helt rätt att börja öva det i tid. Även om fingrarna är lite kortare så går det ju. 🙂
 
 
Idag ska vi ta buss/tåg till Kungsbacka för att träffa familj! Vilket får mig att inse att jag nog får väcka Thilda nu. 
 
Jag har intressanta saker att berätta om Kina och hur det kommer bli för Tom när han kommer till hotellet och fabriken nästa vecka. Ska försöka skriva om det senare idag (annars imorgon). 
 
/Charlotte

Kommentera här: