Lyckligt lottad med fina vänner

Vilken tur vi har! ❤ Igår träffade vi fyra kära vänner som kom till oss på middag. En av dem var en av Thildas favoriter - Vilma! Thilda var uppspelt och överspelt. Hon ville inte sova när det var dags att sova men somnade nog med ett leende på läpparna ändå efter gårdagen! 
 
Tyvärr inga bilder från kvällen. Men trevliga samtal och glada skratt! Det kändes faktiskt som att det var igår vi sågs sist trots lång tid. 😍 Vi åt potatisklyftor och morot i ugn med "kycklinggruta" - kyckling, svamp, lök, salt, peppar, cremefraiche med smak av parmesan och vitlök och lite mellangrädde. Sallad till. Sen efterrätt med glass, chokladsås, maränger och strössel. Tyvärr inga semlor (igår var ju fettisdagen). Jag hade gärna bakat men har inte alla verktyg och ingredienser. De hembakade är utan tvekan de godaste. 
 
På förmiddagen pluggade vi innan vi gick till centrum och handlade. Snön var så pass borta på vägarna så att Thilda kunde cykla. 
 
 
 
Thilda cyklar före och stannar på lekplatser. 
 
 
Sen fick jag hjälp. 
 
 
Och vi lekte i snön. 
 
 
 
 
Förbedde snöbollskrig som Thilda ville ha med Vilma när de kom. 
 
 
Tack för igår! 
 
Nu på morgonen ska Thilda ha "lektion" online med klassen 08:30-09:00. Det blir spännande att se om vi får se att fungera. 
 
Vi skulle egentligen tagit bussen vid halv nio för att vara i Åsa strax efter tio men så kom lektionen. Nu ska istället pappa/morfar hämta oss. Väldigt tacksamt! ❤ Längtar efter att träffa familjen! 
 
/Charlotte

Kommentera här: