Mr Tom är en favorit

Det verkar som att folket här gillar barn, och Tom! I alla fall kvinnan nedan. Oj så hon pratar med Mr Tom (hon kallar honom så, observera att det är inte han som har presenterat sig så. Tror jag.) Ropar på honom när vi går förbi och frågar hur det är med honom (varje dag, gärna flera gånger om dagen). Idag gick vi till poolen och när vi var på väg för att hämta handdukar hos henne såg jag att hon vinkade (väldigt) glatt till någon bakom mig. Jag trodde att det var till Thilda. Men Tom berättade sen att det var till honom hon vinkat.
 
Tjejen har dock sin blomma bakom höger öra och det betyder att hon är upptagen. Vi fick lära oss det häromdagen, men det kanske jag redan skrivit om. Sitter blomman bakom vänster öra så är man ledig och sitter den mitt bak så är man desperat. Väldigt roligt! Och nu tittar man, av nyfikenhet, var alla har sina blommor. Båda kvinnor och män använder blommor som smycken. Vackert! 
 
 
Människorna är underbara! Man kommer sakna att hälsa glatt på dem man möter! Man får alltid (nästan) ett "BULA" och ett leende. 
 
/Charlotte

Kommentera här: