När det är omöjligt att hålla sig vaken

Igår fick vi besök. Väldigt roligt! Svärmor kom förbi och pratade en stund. Thilda, som hade sovit en timma, var dock omöjlig att väcka. Till slut, med lite hjälp av choklad från farmor vaknade hon till. Det var ju egentligen natten för henne/oss så det var inte så konstigt. 
 
Samtidigt som svärmor skulle åka kom mat-leveransen. 
 
 
Väldigt smidigt. I regnet. 
 
Dock finns det nackdelar med att beställa hem. Brödet var bakat för flera dagar sedan och samma gällde datumet på köttet. Men fördelarna överväger absolut nackdelarna. Man får helt enkelt själv gå och handla de sakerna i affären. Eller nöja sig med att de inte är dagsfärska. 
 
Annars myste vi med tända ljus. 
 
Vi åt köttfärfärssåsen som mamma lagat till middag. 
 
Efter maten och efterföljande dusch hoppade vi i sängen och skulle titta på en film. Vi tittade och helt plötsligt hör jag Thilda "mamma, sover du?". Det gjorde jag... Det var dags att borsta tänderna. Klockan var bara strax efter sju men det gick inte att hålla ögonen öppna längre. Vi somnade som stockar. Sen vaknade jag strax efter elva och undrade hur det skulle gå... Efter någon halvtimma eller så somnade jag dock om, vaknade igen 05:45. Skönt! Vi får ge det några dagar, eller tio. De säger att det tar lika många dagar att ändra tiden som själva tidsskillnaden (10-11h). Tur att slippa ha tider att passa i alla fall. Nu ska jag fortsätta mina studier. Hoppas att Thilda sover en stund till. 
 
Önskar dig en bra start på veckan!
 
/Charlotte

Kommentera här: