Rätt beslut eller inte?!

I höstas läste jag en jättebra kurs, jättetuff men jättebra! Controller 1 som är en C-kurs (avancerad nivå) i företagsekonomi. Den var på halvfart men jag använder mer än 20h per vecka för att klara den.
 
Nu på våren var planen att läsa Controller 2, som är en fortsättning på höstens kurs. Jag hade tur för att de som jag jobbade med i höstas var med även nu och vi bildade en grupp. Jag har kämpat och läst för att hänga med, men känner mig väldigt trög. På torsdag har vi en inlämning av tre case som vi har jobbat med sedan seminariet på Fiji. Jag har verkligen försökt men ändå bara gjort ca 5% av arbetet. Jag ville verkligen göra ett bra jobb och jag har försökt., men igår eftermiddag bestämde jag mig för att det inte går.
 
Jag kan omöjligt lägga 20h per vecka för denna kurs, plus 10h för projektledningskursen, plus Thildas studier, plus lek med Thilda. Dessutom vill jag gärna hinna träffa släkt och vänner när vi är här. ❤ När jag skriver omöjligt så funderar jag på om det är omöjligt, men det är nog omöjligt att göra det och fortfarande vara en bra mamma och må bra. Hade jag varit i Kina, och Thilda i skolan, hade det varit tufft men jag hade nog haft en chans att klara det. Omständigheterna ville annorlunda och jag är glad att vi kan vara här istället för i Kina just nu. Men det känns som ett misslyckade att behöva hoppa av, och inte klara, en kurs. Jag har klarat alla kurser sedan vi flyttade till Kina (och innan dess också förresten när jag läst på distans). Det är med blandade känslor som jag mailade läraren idag, det kommer nog kännas som ett nederlag ett tag. Men det känns också lite som att jag har fått livet tillbaka. Igår gick jag upp 02:45 för att plugga (jag vaknade 02:15 och kunde inte somna om) och läste till Thilda vaknade. Svärmor kom på förmiddagen och lekte med Thilda medan jag fortsatte plugga. På eftermiddagen kom vi till slut till en lekplats, vilket jag lovat Thilda hela dagen. Det var mysigt trots att det var blött, halvmörkt och ingen annan där. Jag njuter verkligen av att andas den friska luften! 
 
Jag är tacksam att vi kan vara här!
 
Idag ska vi komma igång på allvar med Thildas studier. Vi har bestämt att i alla fall plugga 25 min * 2. 
 
Thilda när vi cyklade/gick till affären i förrgår. 
 
 
 
Mums! Ok, det var godare än det ser ut... Vi har snart ätit upp en hel ost. 
 
/Charlotte
 
 

Kommentarer:

1 Anonym:

Jag stöttar dig i ditt beslut. Ibland är det omständigheterna som styr.

Svar: Tack pappa! <3
Charlotte Karlsson

2 Anonym:

Farsgubben

Kommentera här: