Tacofredag såklart!

Egentligen var jag väldigt sugen på pizza igår... med en god sås. Mmm, vad gott! Men vi bestämde oss för tacos, det var ju ändå fredag. Jag älskar fetaost och jag älskar avocado (man blir lycklig när man öppnar en avocado och den är fin). 
 
 
 
Annars var vi i stan och gjorde ärenden efter lunch (innan lunch pluggade vi). 
 
Vid Hjalmar Brantingsplatsen kom en biljettkontroll. Bra! Jag tycker dock att det är för dyrt att åka buss. 30:- per väg. Undrar när vi måste börja betala för Thilda? Det kanske jag borde kolla upp... Någonstans går gränsen och man tjänar på att ta bilen och det känns fel. 
 
 
Utanför blåser det och regnar, mysigt att vara inne men kanske inte att gå ut. Hoppas på lite uppehåll under dagen. Förresten måste jag nämna en sak. En mamma till en av Thildas vänner i förskolan här hörde av sig i början på veckan. Hon sa att hon hade ett extra fodrat regnställ och en overall, ifall Thilda behövde. Hon hade hört att vi kom hit med bara sommarkläder. Så himla gulligt och omtänksamt! Overall hade vi redan (har fått ärva sedan tidigare av några vänner ❤) men regnstället lånade vi ju gärna. Vi fick det för de hade tänkt skänka det ändå. Vilka fina vänner vi har! ❤ Så tacksam! 
 
Så nu kan jag skicka ut Thilda i regnet i alla fall! (Jag kan sitta inne, titta på och vinka.)
 
En annan sak som jag glömt skriva om. När vi var på IKEA i veckan sprang vi på två vänner från Volvo. Det var härligt och roligt. Möten som ger kärlek och energi! Egentligen har man inte tid att jobba fullt när man är på jobbet för det finns så många härliga människor där att umgås med. Haha. 🙂❤ Men jag är lyckligt lottad att få jobba ihop med dem! 
 
Observera, med tanke på stycket ovan, att jag kommer ge 100% för att göra mitt jobb när jag är tillbaka till hösten! Bara så att det inte blir några missförstånd. 🙂 
 
HAPPY SATURDAY!
 
/Charlotte

Kommentera här: