Tjejmys

Igår eftermiddag hade vi som sagt trevligt besök! Katrin och Alicia kom och hälsade på och vi hade tjejmys-deluxe. Vi fikade, gick till "farfars" lekplats, åt middag (tacos), efterrätt, och tjejerna lekte. Vi var ensamma på lekplatsen, vet inte om det berodde på vädret eller att det var fredag eftermiddag. Det var lite småkallt och mörk himmel men jag njuter av den friska luften som med blåstens hjälp blåser ner i kroppen. 
 
 
 
Kvällen avslutades med dans! En väldigt mysig eftermiddag med våra kära vänner! ❤
 
 
 
Tidigare på dagen gick Thilda och jag till Kärra centrum för att handla. Vår-känslor. Desto bättre väder på förmiddagen. 
 
 
 
Jag hade med ryggsäck för att bära det tyngsta i den. Men... jag hann inte få upp den på ryggen innan den gick sönder. Snyft. Min fina ryggsäck. 
 
 
Det blev att bära. Men efter en liten bit på vägen kände jag att det var för tyngt, speciellt med alla uppförsbackar på väg hem. 
 
Thilda fick leka lite på vägen. Hur känns den idén när ni tittar på bilden?
 
 
Inte speciellt bra. Jag pratade i telefonen men försökte få Thilda att vända och gå ner... det gick inte. Hon gick upp på ett ställe där det fanns en planka men valde att gå ner på ett annat ställe och foten hamnade i leran. Som tur var inte skon! Vi kunde ta av strumpan så fick hon gå utan hem. Vilken tur! Det kunde gått mycket värre. "Bästa" mamman som låter sitt barn klättra där. Hmm. 
 
Vi hamnade till slut på bussen, jag fick gå en tredjedel av vägen för att hamna på busshållplatsen.
 
 
 
 
Ingen aning om man får åka buss med cykel men det gjorde vi. Thildas cykel. Åkte en hållplats och tog sedan backen hem. Så skön känsla att vara hemma då. 
 
Idag har vi också roliga planer. Lyckligt lottade! 
Imorgon också för den delen. 
 
 
Hoppas att du har en fantastisk lördag och helg!
 
Förresten, när jag tittar på prognosen framåt så ser jag snö i fem dagar från och med nästa onsdag. 
 
/Charlotte
 
 

Kommentera här: