Tom är på väg till Kina

Imorse vaknade jag väldigt tidigt, 04:17. Låg kvar men somnade inte om. Thilda sov mellan oss inatt och hon rör sig en del. Dessutom har jag nog lite resfeber. Vi åt frukost vid halv sju (tror jag) och Tom packade sedan klart sin väska. Vi följde honom till flygplatsen. Många som skulle flyga idag. 99% kineseser på Toms plan... Han verkar ha kommit iväg som han skulle. 
 
 
 
Vi saknar dig redan! ❤
 
Tom lovade Thilda att få köpa tidningar. De pratade om det imorse vid frukosten och Thilda sa att hon ville ha två tidningar. Tom frågade hur hon skulle motivera det och hon sa att "jag ska åka två plan och då behöver jag två tidningar". Haha, smart tjej. Tom sa ok! Det slutade med att hon stod och valde och valde och kunde inte bestämma sig. Hon måste ha tre sa hon... Tom ringde och jag frågade (men jag sa att jag redan hade sagt nej), han sa ja. ❤ Inte alls bortskämd. 🙂
 
 
Vyn från vårt rum. Till vänster skymtar Sydney centrums skyline. 
 
 
Vi hade planerat att se när Toms plan taxade ut och lyfte men... när jag kom ut duschen gick brandlarmet. Thilda blev väldigt rädd. Jag tog våra pass och tog på mig skorna och vi gick mot nödutgången. Trappan. Larmet tystnade och vi väntade lite. Sedan sa dem till oss i högtalarna att de utredde varför larmet gick och att vi skulle ta det lugnt. Ja det är ju lätt?? Inte. Jag klädde på mig och vi tog trapporna ner. När vi kom ner såg vi den första brandbilen, när vi gick in och satte oss i lobbyn kom den andra. 
 
 
Passfordralet är med. 
 
 
Mängder av folk i lobbyn som checkad in. Men jag tror inte att de släppte upp någon. Efter ungefär femton minuter sa de att de utrett larmet och att det inte var någon fara. Brandbilarna hade redan lämnat sedan fem minuter. Vi åkte upp med hissen men Thilda känner sig inte jättebekväm. Vi ska snart gå för att checka ut och ta oss till flygplatsen. Planet lämnar 16:40. 
 
Det regnar här men vad jag förstår kommer det regna i Sverige också. Jag hoppas att det snart blir varmt i Shanghai och Kina så att viruset inte sprids lika lätt. Thilda och jag hoppas på snö i Sverige! Men ska bara säkra att vi har varma kläder först så att vi inte behöver sitta inne. 🙂
 
Ta hand om dig och ta hand om dina nära och kära! 
 
/Charlotte
 

Kommentera här: