Dramatik på planet

Mycket kan hända på ett plan. På planet mellan Bali och Hongkong sov som sagt jag, men Tom var vaken en del och såg dramat som utspelade sig. Det var någon, som satt runt tio rader framför oss som inte mådde på. Stundtals hade de fyra flygvärdinnor där som hjälpte till. De ropade även ut i högtalarna efter eventuell läkarhjälp på planet. Det visade sig när vi var på väg att landa att de var ett barn, en tjej på 7-10 år. De fick gå av först och mättes av läkarhjälp. De sa i högtalarna flera gånger att "om ni får hög feber (/och hosta) bör ni uppsöka läkarhjälp".  

Du ska väl inte tro att samma familj kommer på vårt plan mot Shanghai?! Jodå. Jag är väldigt glad att tjejen mår bättre självklart men man blir ju lite skeptisk till att sitta och andas samma luft (bacillusker) även denna flygning.  

För en orolig tjej som mig är det inte alls bra för jag målar upp alla möjliga scenarion i mitt huvud... 

Nu sitter jag på planet och skriver (för att senare lägga ut på bloggen). Jag väntar, och hoppas, på att det snart kommer något att äta. Klockan är kvart över tio och jag är hungrig. 

Det ska bli skönt att komma hem. Det har varit väldigt mysigt att ha Tom med oss lite längre än bara lördag söndag. Sen skulle jag ljuga om jag sa att vi alltid är överens alla tre. Haha.

Det finns massa plugg att ta tag i. Två inlämningar och två tentor som väntar inom kommande 2 veckor. 

Tillägg:

Vi fick mat. En fralla med en korv i - gott! 

(null)

Hej då Hongkong. 
(null)

Landat i ett molnigt och 12-gradigt Shanghai. 

(null)

/Charlotte 

Kommentera här: