Ett spännande möte

Imorse när vi fick av planet fick Thilda chansen att träffa piloterna. Så himla coolt. Jag fick följa med in och fota. 

Vi försökte sova så gott det gick under natten och vi sov ganska gott. Jag vaknade dock en gång med en obehaglig känsla. Jag har känt samma sak två eller tre gånger innan när jag flugit. Jag vaknade och kände mig jättevarm och helt slut på energi. Det kändes som att jag var helt nedtryck i stolen och jag orkade knappt sträcka mig efter vattnet. Jag fick tag på vattnet och tog av mig tjocktröja och mask. Hjälpte inte. Jag fångade en flygvärdinna och bad om något sött. Fick en kaka, jellybeans och en Sprite. En bett på kakan som verkligen inte var god alls. Sen drack jag upp spriten och det blev något bättre. Med lite tid så blev det bra igen.  Verkligen obehagligt. Jobbigt då att inte ha ett litet förråd med godis i väskan.  😉 

Vi frågade vad det fanns för transportsätt från flygplatsen när vi kom dit. De rekommenderade Shuttle bus så det tog vi. Och har även bokat härifrån till flygplatsen på onsdag. Vi var inte själva i bussen och fick se några andra ställen i Sydney på väg till vårt hotell. Kul! 
(null)

(null)

(null)

Förresten så var det lite lustigt. Jag hade blivit förvarnad för alla kontroller i Australien och man inte får ta med NÅGOT in. Det gjorde vi inte men man blir ju ändå oroligt. Är Thildas Alvedon ok tex. 

Det gick supersnabbt igenom och de kontrollerade inte våra väskor alls. Haha. 

(null)

En karta som visar bland annat Shanghai, Sydney och Fiji (vi landar i Nadi på onsdag kväll.) 

(null)

Idag har vi turistat. Vi gillar klimatet, människorna och känslan här. Imorgon är det Australia day. Vilken tur! Det lär bli firande och fyrverkerier. 

/Charlotte 

Kommentera här: