Firande av Tom

00:02 kunde vi gratta Tom för då gick vi och letade efter vår gate på flygplatsen på Bali. Mycket mer firande än så blev det inte så natten. När vi kom hem kom Ayin samtidigt som vi. Vi började packa upp och Thilda hittade julklappar under granen. Tomten hade hittat till Shanghai och lämnat några klappar. Thilda var väldigt glad. 

(null)

(null)

(null)

Sen lekte Ayin med Thilda och Tom och jag kunde ta en PW. Väldigt skönt! 

Jag hade smitit upp till Thilda innan vi gick och lämnat presenterna i hennes rum. Thilda och jag hade blåst uppp ballonger och lagt i Thildas garderob redan innan vi åkte till Hongkong/Bali. Serpentinerna låg där också. Jag bad Thilda att städa lite på köksbordet och lägga fram presenter, ballonger och serpentiner där under tiden vi var ute på promenad. 

När vi kom hem ropade jag på Thilda och bad henne komma ner. Jag trodde att vi skulle sjunga. Thilda hade dock inte förstått vad jag bad henne om så inget var förberett. Haha. Vi fick stänga in Tom i ett rum och fixa iordning. Sen fick han komma ut och vi kunde sjunga. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Efter en snabb dusch gick vi till Geneva. Jag bad Thilda säga till personalen att Tom fyllde år men hon vågade inte. Jag vågade inte heller för jag var rädd att Tim skulle bli arg på mig (på Thilda hade han inte kunnat bli arg, haha) så det blev inget. Jag tror att Tom är rätt glad att det inte blev sång i hela lokalen. 

Tom är nu 51 år men både snygg, pigg och fräsch som en 30-åring. 

/Charlotte 

Ps. Tom bad mig skriva det där sista... men jag håller såklart med! 😃 Ds. 

Kommentera här: