Jag älskar att Thilda har börjat fota

Då får man vara med på bild ibland (utan spegel). 😊

(null)

Framför allt så ville Thilda fota sin koja. Jag sa nämligen att det var dags att riva den, för vi skulle äta och behövde stolarna, då sa Thilda att hon bara skulle ta en bild först. 

(null)

En kompis till Thilda var här i eftermiddag och de lekte till strax innan sex. Det går ju inte helt enkelt dock, inte här. Thilda har nog haft kompisar här för sällan (och inga små syskon som tar hennes leksaker) så hon är lite ovan att dela med sig. Men allt sånt där ska de ju lära sig. Man känner sig hyfsat tjatig bara. Thilda nu ikväll -"men mamma du har sagt det där innan". Ja, vissa saker behöver sägas varje dag, flera gånger om dagen. Det är väl en del av föräldraskapet, att coacha. Jag håller med om att det inte alltid är lätt att dela med sig. Haha. 

Åh, jag har lyxat idag. 
(null)

Beslutsångest som vanligt angående färg. Det blev mörkblå till slut och det känns bra. Tjejen som gjorde pedikyren skulle resa hem till sin hemby/stad idag. 5-6 timmar på buss så det var nära tyckte hon. Hennes man och barn, en son på fjorton år, bodde kvar i hemstaden. Jag nämnde strax innan att vi såg fram emot att vara med Tom på ledigheten för han är minsann borta varje vecka söndag till fredag. Kände mig hyfsat dum när hon berättade att hon inte bor med sin familj. 

Nu ska jag läsa lite om projektledning innan läggdags. 

Imorgon kommer Tom! 

/Charlotte 

Kommentera här: