Nu är vi två igen

Strax innan elva lämnade Tom i taxin mot tåget till Taizhou. Tillbaka till jobbet. Vi har haft en väldigt skön semester tillsammans. ❤️

(null)

(null)

Igår satte Tom ihop Thildas nya sparkcykel som hon fick av tomten, Thilda provkörde den. 

(null)

(null)

Förutom det så hamnade vi på Mexikanska stället för lunch. Dock hade den restaurangen visst stängt (tillfälligt hoppas jag) men de samarbetar med restaurangen bredvid så vi kunde ändå få samma mat. Det blev tyvärr fel i beställningen så våra tacos kom aldrig. Men vi blev mätta ändå. 

(null)

Intressant aktivitet på vägen. 

(null)

Idag blev det rester från frysen till lunch. Vi ska snart ut och handla lite grönsaker för att göra tacos till middag. Vi har tio grader och regnet hänger i luften. På tisdag ska det bli 23 grader. 

Förresten påminde Tom mig om att jag glömt att skriva om taxi-resan hem från flygplatsen. Väldigt intressanta nya upplevelser man får utan chaufför.

Vi gick till taxi-stället genom att följa skyltarna på flygplatsen, enkelt. Ingen kö heller. Killen tog vår ena väska från Tom för att lägga in i bagagen. Han slängde in den och sen började han klaga på ont i ryggen. Bara på kinesiska. Han fortsatte klaga i bilen på väg hem, tog sig på ryggen och ojade sig (på kinesiska). Det lät även som att han klagade på att det var långt till oss. Vi började undra om han skulle släppa  av oss på vägen. Vi kom dock ända hem. När Tom frågade om vi kunde betala med Wechat lät det som att bara kontanter dög. Två vakter dök upp runt bilen (för att välkomna oss hem?! 🙂)  Helt plötsligt gick det bra att betala med  wechat. Tanken var nog att ta kontant betalning, och lite extra för ryggont, men han vågade inte när vakterna kom. En spännande upplevelse varje gång med taxi. 

(null)

/Charlotte 

Kommentera här: