Schemaläggningen funkar sådär

Ibland schemalägger jag inlägg. Ibland schemalägger de sig själva, när jag sparar ner dem som utkast innan jag publicerar dem. Eftersom jag är i en annan tidszon (än Sverige, som bloggen) funkar det inte alltid. Oftast inte. Men nu har nog inlägget om flygresan till Fiji publicerats hoppas jag. 
 
Här finns ett schema späckat med aktiviteter på dagarna. Barnklubben har ett för de små barnen, ett för de stora barnen och det finns ett för alla andra. Igår gick Thilda och jag på skattjakt. Vi gick till samlingsplatsen någon minut innan utsatt tid. Vi skulle ses på en strand. Vi ser en tjej som står och gräver i sanden. Vi går längs stranden och runt en byggnad för att hitta samlingsplatsen. Vi kommer tillbaka och ser tjejen fortfarande stå och gräva. Haha. Vi går tillbaka till poolen och strax efter kommer hon. Jag frågar när skattjakten är och hon säger "vi startar klockan tre". Jag tittar på min klockan och den är fem över tre. Det är nog lite typiskt för Fiji - Fiji-tid - den har vi hört talas om sedan vi landade. Men får inte hetsa upp sig och inte vara så fyrkantig som jag är. Det kom ett par till och vi gick till stranden (där vi sett henne gräva innan), hon sa "jag ska ställa frågor och om ni svarar rätt så får ni gå och leta efter skatten". Sen stod hon tyst en minut innan hon sa "inga frågor, ni får gå och leta direkt". Det var inga problem att hitta skatten direkt. Haha. 
 
 
Vi grävde upp varsitt halsband. 
 
Igår var Thilda på skattjakt på barnblubben, gjorde armband, fick en krans/tiara, fick smaka på nygjord Fiji toffe och gjorde en annan skattjakt då de skulle hitta saker enligt en lista. Tex två röda blommor, osv. Bocka av listan och sedan lämna in till fröknarna. Vi får se vad som står på aktivitetsschemat idag. Igår var det tävling i Dart, det vill jag vara med på nästa gång. 
 
Jag har haft mitt seminarium och inser att kursen kräver drygt 20h/vecka. Den andra kursen har jag inte ens hunnit (prioriterat) att tänka på under resan. Vi får se hur detta går... 
 
Nu ska jag gå tillbaka till rummet (klockan är 06:40) och se om de andra är vakna. Jag sov i samma säng som Thilda inatt och hon har rört sig minst sagt. Jag har dock sovit ganska gott. 
 
Sov gott eller ha en fantastiskt dag! (Beroende på vad din klocka är.) ❤
 
/Charlotte

Kommentera här: