Småkakor, M&M, kladdkaka

Det finns väldigt mycket som hade varit gott nu. Varför inte bärpaj?! Med vaniljsås. Tom tyckte i alla fall att jag bara skulle köra sockerfritt (jag vet att det inte är helt sockerfritt) endast veckodagarna. I teorin är det ju så bra. Men svårt. Allt är svårt så det spelar ingen roll. Det jag vet är att mina tänder inte uppskattar att jag äter på något nästan hela tiden. 
 
Vad är du sugen på just nu? När jag tänker på det så hade det varit väldigt gott med en påse lösgodis... lagom stor. 
 
Det duggade lite lätt (5-grader varmt/kallt) när jag gick ut på promenad innan. Men det gick bra ändå. 1h med lite handling på vägen (därav ryggsäcken). Har bara kommit upp i lite drygt 9000 steg men dagen är ju inte slut ännu. 
 
 
Nu ska jag strax hämta Thilda från bussen. Igår kväll när vi pratade om vad vi såg fram emot idag så sa Thilda faktiskt att hon såg fram emot skolan. Roligt! 
 
Inatt väckte Thilda mig igen strax efter tolv och jag somnade sen om i hennes säng och sov där i två timmar. Natten före sov hon hela natten! Den kvällen fick hon somna själv, undrar om det kan ha med det att göra? Jag ska testa ikväll igen med att läsa, sjunga och sen säga godnatt så får Thilda somna själv. Det är värt ett försök. 
 
/Charlotte

Kommentera här: