Svettig kille fotade min jacka

Jag började dagen på gymmet för min morgonpromenad. (Dålig luft idag igen.)
 
Här stod jag. Ser du min jacka? Det stod en kille på bandet som är tomt nu när händelsen utspelade sig. 
 
När jag hade tio minuter kvar såg jag en kille ta i min jacka. Tänkte att han kanske först trodde att det var hans och höll på att ta fel. Han tog sin tröja och tog på sig den. Sen kommer han tillbaka igen och börjar fota min jacka. Öppnar den och fotar inuti. Det är ju verkligen inte ok! Svettig kille. Sånt får man väl fråga om? Jag ville inte avbryta men tänkte frågat när jag kom av bandet, men då hade han förstås gått. Allt gick fort. Misstänker att han vill ha en likadan... 
 
 
Idag är en ny dag. Jag har vaknat på fel sida men det blev lite bättre efter min promenad. 
Jag fick lära mig en sak när jag lyssnade på en podd. Att inte se misslyckanden som misslyckanden utan som lärdomar. Istället för att anklaga mig själv för att jag inte kan hålla mig från sött, och så vidare, så borde man se det som en lärdom och möjlighet till förbättring. Man ska vara snäll mot sig själv.
 
Igår åt jag inget godis, kakor, glass och inte heller chips. Tre nötter för det var det som fanns kvar i burken. Gick till affären och var då tuff och köpte inga nya. Det ångrar jag nu men det var helt rätt beslut. 
 
Inatt vaknade Thilda vid tre och det kändes som en förbättring mot mellan tolv och ett i alla fall. 
 
Detta la fröken ut i Seesaw igår. Kul att följa Thildas utveckling. De första två tyckte hon var svåra. 
 
Njut av tisdagen!
 
/Charlotte

Kommentera här: