Testa Kung fu

Tom har länge velat att Thilda ska testa Kung fu. Thilda har inte varit helt övertygad... för några veckor sedan var vi och tittade på Kung fu klassen på vårt område. Thilda tyckte det var för många klllar. Jag hittade en kontakt i min mobil som jag fått någon gång på Thildas skola. Det visade sig att han höll klasser på ett område ganska nära oss och Thilda gick med på att testa. Idag är vi alltså här. Halv sex till halv sju så det blir ganska sent. Tur att det är fredag. Sen blir det hem för middag, vin och soffmys. 

Vi började dagen med Chinese new year-firande på Thildas skola. 

Hemma. 
(null)

(null)

(null)

Thilda tog bussen och jag tog cykeln dit till 08:15 när föräldrar var inbjudna. Vi fick gå runt till stationer och göra olika saker. Thilda hade kul! Hon var förvånansvärt bra på styltorna. De var visserligen inte så höga. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Utanför skolan när jag kom. De spelade även trummor. 
(null)

(null)

En mysig dryg timma, innan jag cyklade hem. 
(null)

(null)

Efter det har jag gjort en till övningstenta, inför morgondagens tenta i affärsredovisning. Jag tänkte gått till gymmet när jag kom hem från Thildas skola men mina ben kändes så trötta. Tänkte att jag väntar till efter lunch. Och det hjälpte. Vid halv två var jag klar med tentan och gick till gymmet. Jag sprang 1 mil på 55 min, och gick 5 min. Stolt. Jag har faktiskt blivit en löpare, som min pappa. Jag gillar det! 

Här sitter jag nu och väntar på att klockan ska bli halv sju. Det ska bli kul att höra vad Thilda tyckte. 
(null)

Senare tänkte jag kanske lägga ut något om vårt nästa äventyr. Annars blir det imorgon. Tom kommer tyvärr inte hem idag (inte förrän onsdag nästa vecka) så det är ingen vanlig fredag. 

Trevlig helg! 

/Charlotte 

Kommentera här: