Tisdag men "fredag" fast ändå inte

Idag är det Thildas sista skoldag innan ledigheten. De flesta går imorgon också men Thildas skola har en studiedag för lärarna imorgon så barnen är lediga. Vi har därför kallat det "fredag" idag. Men det är ju ingen riktig fredag för Tom kommer ju inte hem. Imorse kändes det precis som att han skulle komma. Men imorgon kommer han äntligen hem. Jippie! Vi längtar! 
 
Denna bild fick jag från Thildas playdate i måndags. 
 
 
 Tjejen Thilda var hos ska komma hit och leka idag, det blir skoj! 
 
Denna stämpel fick Thilda när vi var på den koreanska marknaden i söndag. I måndags sa hon "mamma kan du ta en bild på den och lägga in på Taobao så vi kan köpa fler, med andra mönster". Haha, hon har lärt sig hur det funkar. Ja, hon glömde förstås "snälla" och "om du hittar några så kan du sätta upp det på min önskelista till min födelsedag". Jag hittade dem på Taobao och de kostar mellan en och två rmb styck. Det är ingen stämpel utan egentligen mer som ett hålslag. Den skär ut en figur av en rosett. Ganska kul! (Har inte köpt någon men lagt några i min varukorg för eventuellt framtida köp.)
 
 
Igår fick Thilda med en kompis hem från skolbussen, en annan kompis hämtade vi lite senare när hennes buss kom. Trettio minuter senare kom hennes mamma och bror. Vi fikade men sen var det dags att gå till Geneva. Thilda åt jag åt middag (plus ett glas äppeljuice och ett glas rött vin ("yi bei hong putao jiu - på kinesiska") för 100 rmb. Rena kapet. 
 
Det var en intensiv eftermiddag och kväll. Vi hann prata med mamma, pappa och Tom innan det var dags för Thilda att sova. 
 
Njut av dagen! Det ska jag göra. ❤
 
/Charlotte

Kommentera här: