YES!

Som Thilda brukar sjunga: "Jesus loves me. Yes! Jesus loves me. Yes!"
 
Imorse gick jag igenom informationen inför tentan, igen, och insåg då att jag missat några artiklar. Haha. SÅ klantigt! Försökte hitta dem i biblioteksdatabasen hos skolan för den kursen (Mittuniversitet), men det gick inte att hitta något där. Så frustrerande. Jag gick in på Linnéuniversitetet istället och där kunde jag hitta de flesta artiklar. Jag startade tentan strax efter åtta och de fyra timmarna började ticka. Nitton frågor, några med endast ett alternativ rätt och några med flera alternativ som skulle bockas för i svaret. Jag använde närmare tre timmar och kände då inte att jag kunde komma längre och skickade in. Glädjande nog fick jag 26 rätt av 30. Jippie!
 
 
Jag kommer inte använda mitt andra försök för jag är nöjd med mitt resultat. (Gränsen för godkänd går vid 15 poäng.)
 
Nu jobbar jag vidare med min inlämning i samma ämne. Den handlar om hur digitaliseringen påverkar turismupplevelsen. Utöver den inlämningen är det bara tentan i affärsredovisning kvar (från höstterminen) och den är nästa lördag. Och så kinesiska förstås, dock ingen lektion denna vecka. 
 
Inget sött ännu men firade med lite nötter. Haha. Jag är kass, jag vet. Borde förstås avstå nötter och chips också. Imorgon är det fredag och helg, undrar hur det ska gå. Hmm. Får fundera på det.
 
Det kommer ett inlägg om vår nyårsafton under dagen, som jag tidigare lovat. 
 
/Charlotte

Kommentera här: