20:49

Klockan är 20:49. Jag sitter i kök/vardagsrum och äter flingor med yoghurt. Telefonen ringer. Jag hinner tänka "vem ringer egentligen så här sent". Jag svarar och det är receptionen som säger att vakten har sett att vi har glömt vår nyckel i dörren...  Hmm. Inte bra. Men här är man säker i vilket fall som helst. Har som sagt grannar som inte använder nyckeln över huvudtaget. 

Vi har haft en fantastisk dag. När vi gick hem från simningen vid tolv sken solen. Vi insåg att vi borde ta vara på dagen och bestämde oss för att äta lunch vid poolen. Jag gjorde snabbt några korv med bröd (två) till mig och ett taco-paket till Thilda (från frysen) och vi gick tillbaka till poolen. Åt lunchen här innan vi tog två solstolar och satte oss under ett parasoll. 
(null)

(null)

(null)

Solen kom och gick men mest kom. Det var längesen vi hade en så fin dag. Och enligt prognosen lär det dröja innan nästa dag också. Men vi är så nöjda med denna dag. 

Thilda sa innan hon somnade "jag är så lycklig som har dig". Åhhh det är jag som är lycklig som har henne och får så mycket kärlek. 

/Charlotte

Kommentera här: