Något får man hitta på

Idag hade Thilda egentligen simlektion men tränaren hörde av sig igår och sa att hon fått förhinder. Något skulle vi hitta på och vi (jag) bestämde att vi skulle ta en sväng till Carrefour. Vi tog Green Valley Villa-bussen klockan 10:45. Vi strosade runt lite och fick handlat det som stod på listan, plus mycket mer såklart... Många som har mask nu igen, både i butiken och utanför. 
 
 
På väg ut skulle vi handla fler ansiktsmasker men insåg att de höll på att packa ihop butiken. Det visade sig att den skulle stänga. Efter lite tjat så fick vi i alla fall köpa maskerna, men jag fick betala genom att skanna en QR-kod och betala med mobilen, istället för via kassan (som var stängd). 
 
 
Sen tog vi taxi hem, det finns en taxikö precis utanför Carrefour har jag nyss lärt mig. Det kostade 17 rmb hem och vi blev körda till dörren. Tur det med kassarna. 
 
 
Nu har ayin kommit och Thilda leker med henne medan jag har lite tid framför datorn. Har jag sagt att jag kom in på flera kurser till hösten? Fler än jag brukar komma in på lustigt nog. Tror jag kom in på fem kurser. Nu har jag sagt ja till två av dem, de pågår första perioden av terminen. Det skulle betyda 100% studier till och med vecka 45. Vet inte om det är speciellt smart men jag gillar rutinerna. Vi får se, nu har jag i alla fall tackat ja till de två och nej till övriga. 
 
Nu ska jag fortsätta för att sedan ta mig till gymmet. 
 
/Charlotte

Kommentera här: