Simning är en bra start på dagen

Jag vet i och för sig inte om man kan säga att dagen startar klockan elva på förmiddagen... Hmm. Men det var i alla fall så Thildas simlektion startade. Jag vilade de första 15 minuterna sen simmade jag 30 minuter. Behöver ju inte slita ut mig helt. Haha. 

Det var lite svalare att gå i vattnet idag men helt ok när man väl var i. Mer lagom temp för simning egentligen, det ska ju inte vara för varmt. 

Efter poolen gick vi hem för en varm dusch innan tacolunch. Thildas kompis ringde lagom strax innan ett när vi skulle ha städning hemma. Vi träffade dem (kompisen och hennes ayi) i innelekrummet och de leker just nu. 

Thildas dag igår 
Igår fortsatte dagen med överraskningar för Thilda. Jag gick till receptionen och fick hjälp med att beställa McDonalds i en kinesisk app. 25 minuter senare kom leveransen. Vi fick en rejäl lunch för 50 rmb. Thilda fick sin leksak och Nuggets och var väldigt nöjd. 

(null)

(null)

Sen väntade vi på nästa överraskning som dök upp strax innan tre. En nageltjej som gjorde manikyr på Thilda. (68 rmb, som hittat.) 

(null)

(null)

Thilda tyckte att det var lite (väldigt) läskigt när tjejen klippte Thildas nagelband. Jag frågade om hon ville göra tånaglarna också när hon var klar men hon sa nej. "Mamma du kan måla dem istället (så att jag slipper bli klippt på tårna)". Hahaha. 

(null)

Olika färg på alla naglar. 
(null)

Agneta kom vid fyra för en födelsedagsfika. Enligt Thildas önskemål blev det en kladdkaka med godis på (jag tyckte grädde under godiset men det tyckte inte Thilda). Det fick bli glass till. 

(null)

(null)

Tacomiddag. 
(null)

Sen mys i soffan med godis och iPad innan läggdags. 

Jag fick ta några bilder till. 
(null)

Thilda var väldigt nöjd med dagen! Hon fick samtal från Sverige och Thailand. Lycklig tjej! 


Kommentera här: