Tom ville gå hem igen

När Tom såg hur mycket folk det var på frisörstället ville han spara det tlll nästa helg. Det tyckte inte jag... Vi satte oss och väntade och han fick hjälp efter 10 min. Hårtvätt, klippling och hårtvätt. 40 rmb och han blev väldigt fin! 💓
 
 
 
Thilda och jag ska gå dit denna, eller nästa, vecka för att klippa oss. 
 
Vi såg en tjej som satt i en annan stol med hårfärg i håret. En låda låg på bänken framför henne och det såg precis ut som en sån färg man köper själv i matvarubutiken. Hon väntade och väntade. Helt plötsligt kommer en leveranskille snabbt in, med hjälmen på. Tjejen ropade och jag trodde att han kom med hennes lunch men det visade sig att han kom med en till låda samma hårfärg. Haha. Ingenting är som sagt omöjligt i Kina! (Ingen som kan undgå att jag kommer sakna Kina?!) 
 
Där bakom Thilda sitter hon med mobilen. Thilda frågade "varför sitter alla här med sina mobiler?". Ja du, det kan man undra. Undrar hur många som egentligen läser skvaller hos frissan längre? Kanske har mobilerna tagit över? 
 
På väg hem köpte vi köttfärs och jag lagade köttfärssås och pasta till middag. Innan det var dags för Tom att åka igen. 💓 Glad att vi fick några extra dagar ihop denna helg. Dagarna har varit superbra! 
 
 
I väntan på taxin. 
 
Thilda och jag gjorde oss iordning och gick till poolen en stund. 
 
 
Är vi hemma är det så lätt att hamna framför TVn nu när nästan allt har gått iväg i containern. Vi har lite målarsaker och några få leksaker men inte mycket mer än så. Saknar att spela spel och pussla med Thilda, det är mysigt! Det får vi ta igen i höst. Man kanske inte får skriva det men det är nästan för varmt för lekplats nu. 
 
En ny dag och en ny vecka  - i Shanghai! 💓
 
/Charlotte

Kommentera här: