Vad gör alla andra?

Thilda och jag njuter av poolen. Är där vid halv elva på förmiddagen och det är tomt!? 
 
Igår tog vi med lunch och stannade till två, när ayin kom. Det var riktigt härligt. Men som sagt, det var knappt någon annan där. Igår var det en pappa med två barn och någon mer där under de timmar vi var där. 
 
 
En tidning från 2018 som gick att läsa igen. 
 
Idag var vi helt själva när vi kom strax innan halv elva. Förutom Thildas simlärare. (Och badvakten.)
 
Efter en stund kom en man som simmade längder, men ingen mer. 
 
Himlen blev dock mörk. 
 
Det började droppa lite på parasollet men vi satt kvar och fikade. När det hördes lite muller sa badvakten till oss att gå (jag tror att det var det han sa). Det var bara att packa ihop och gå hem. 
 
På vägen stannade vi dock vid receptionen för att få lite hjälp. När vi var på Carrefour sist så la en tjej in Carrefour i min WeChat. (Och vi fick 20 rmb rabatt därför på det vi handlade.) Våra äpplen därifrån är snart slut och jag har bävat lite för att ta oss dit. Jag hittade äpplena imorse i den kinesiska appen i WeChat men kom inte längre än så. Tjejen i receptionen hjälpte mig att även lägga in yoghurt, lägga in adressen och göra beställningen.Totalt 120 mb och beställningen kommmer visst levereras inom en timma. Wow! 
 
Jag köper inte äpplen hos frukt- och grönttjejen i närheten av oss längre för de har inte varit fina. Sist var det mängder av små flugor i hennes "butik" också. Synd! 
 
Nu ska vi planera resten av dagen. Lite lunch och sedan fri-tid innan Thildas gymnastik kvart över fem. 
 
Men åter till min fråga, vad gör alla andra på dagarna? Det går ju knappt inte att vara på lekplatsen och det är nästan för varmt för andra aktiviteter ute. Dessutom inte så lätt med barn. Vid poolen är det ju perfekt när man kan svalka sig, leka i poolen och sitta under ett parasoll. Jag är bara nyfiken på vad de hittar på. Kanske har mängder av aktiviteter hemma - fler saker än vi. 
 
/Charlotte

Kommentera här: