Att gå ut är som att gå in i en bastu

Det har varit varmt idag! Och fuktigt. När jag gick ut från receptionen, efter en sväng på gymmet, immade glasögonen igen. Det var som att gå in i den dimma. Men jag har bestämt för att inte klaga på värmen. Snart blir det kallare. 😊

På grund av värmen hade grannarna tänkt om med sitt kalaset. Hyrt en hoppborg som de satte vattenslangen emot. Det gjorde succé! Thilda sa att det var den bästa dagen någonsin! Hon gick i baddräkt hela kalaset. 

På väg till kalaset. 
(null)

Thilda slog in paketen och målade på det med brunt papper. 
(null)

Julius fick en transformer och en liten kikare. 

Kalaset började 14:00 och föräldrar var välkomna 16:00. 
(null)

(null)

Jag hann på en promenad till affären och en sväng till gymmet. Plus välbehövlig dusch. Jag hämtade paket också förresten.  Normalt kommer toalettpappret till dörren men denna gång hade leveranskillen tryckt in det i en låda. Jag fick hjälp av vakten för att få ut paketet. 
(null)

Sen gick jag for strax efter fyra. Vi blev bjudna på dryck och diverse plockmat. Bland annat väldigt goda grillade korvar. 
(null)

Thilda hade superroligt på kalaset. Enda tjej bland massa killar men det gick bra. 

På slutet var vattnet lite lerigt... det blev raka vägen in i duschen när vi gick hem strax efter sex. 
(null)

Thilda somnade med en leende på läpparna. Nu får vi ladda om för imorgon. Mellan elva och tolv ska vi vara hos Thildas klasskompis. Jag har ingen aning om var han bor, men har adressen. Jag får gå till receptionen imorgon och fråga hur lång tid det tar dit. Borde baka något att ta med också. Och köpa blommor. Mamman skrev att hon har beställt pizza till klockan tolv och clownen kommer klockan ett. Kan bli spännande. 

Jag tänkte jag skulle skriva om Toms dag också. Jag har fått massa bilder och det ser fantastiskt ut. Men det får bli imorgon. 

Ha en fortsatt underbar lördag! 

/Charlotte

Kommentera här: