Dagen är räddad

Igår, eller var det i förrgår, beställde jag kransar till midsommarfirandet. Vår sista möjlighet att lyxa för nästa midsommar är vi inte här.  Förra året ville Thilda att vi skulle binda egna kransar så det gjorde vi. Igår frågade jag inte Thilda... sorry. 😊

Jag skulle åkt och hämtat dem idag, tänkte cyklat men tiden springer iväg. Jag frågade om det gick att få dem levererade och det gick. Gratis till och med. Wow vad snällt! Nu kom de till dörren. 

(null)

Jag bakar tårta till firandet i eftermiddag. Sen ska vi gå en sväng till Bailian och köpa en (för tidig) födelsedagspresent till Thilda. Någon som inte får plats att ta med hem i våra väskor, får därför åka med containern. 

Imorse spelade Thilda fotboll. Vi hade tyvärr missat när de beställde lagtröjor (innan Thilda började fotbollen) men det gick bra ändå. Thilda snyggt klädd i svenska färger. 

(null)

Igår fick vi veta att första delflyget av vår resa hem till Sverige är senarelagt. Vilket innebär att vi missar anslutningen. Ett "litet" problem som vi får försöka lösa. 

/Charlotte 

Kommentera här: