Det finns inget dåligt väder...

Imorse öste regnet ner. Vi öppnade dörren lite till terassen och satt och faktiskt njöt av ljudet när vi åt frukost. Vi fick dock klä på oss för att gå till skolbussen. Med regnkappa på Thilda, varsitt paraply och stövlar gick vi dit. Bussen kom och jag hade fullt upp med att ta hand om alla paraply. Thilda hoppade glatt på bussen. Fredag - sista dagen på skolveckan. Idag kommer Thilda hem redan 15:30 och sedan har hon Kung Fu 16:30. 
 
 
Jag kom hem och satte mig i soffan för att svara på ett meddelande. När jag tittade ut i hallen såg jag Thilda skolväska... Jag hade gått med den på ryggen till bussen, glömt att lämna den till Thilda, gått med den hem igen och satt av mig den i hallen. Hahaha. Utan att reflektera över det. 
 
 
Jag tittade ut och insåg att jag behövde ta mig till skolan med väskan, på ett eller annat sätt. Övervägde Didi men insåg att cykel var det bästa alternativet. Det vara bara att packa ner väskan i cykelkorgen och regnskydda den, regnkläder och hjälm på och cykla iväg. 
 
 
Jag kom till skolan när de mindre barnen var på väg in. Väskan fick jag lämna i porten för inga föräldrar är välkomna in på skolan. Det ska bli kul att prata med Thilda när hon kommer hem om när hon insåg att hon saknade väskan och hur hon tänkte då. 
 
Jag fick se skolan igen i alla fall, det var ett tag sedan. 
 
Kom hem med hjälmfrisyr! och allmänt fuktig över hela kroppen... bytte kläder till andra träningskläder eftersom jag ändå tänkte gå till gymmet om en stund. 
 
 
Förresten har paraplyet kommit fram. Jippie! Jag kan förklara sen för nu måste jag gå och hämta det vid klubbhuset (varför kunde inte den som tog det lämnat det vid min dörr?) och sedan jobba med min rapport. Den har jag ännu inte kommit igång med idag. Men jag har ju istället fått bra motion, jag var lite orolig för att inte hinna motionera (en längre runda) idag eftersom det skulle regna hela dagen. Nu har jag tagit en ordentlig cykeltur och då blir det bra med en liten sväng på crosstrainern. 
 
Happy Friday! 
 
Hoppas att du får en fantastisk sista dag innan helgen! 
 
/Charlotte
 
 

Kommentera här: