Det försvunna paraplyet

Imorse kom en kompis fram till mig vid klubbhuset när vi skulle lämna vid bussen. Hon sa att hon hade sett någon med mitt paraply. Det roliga är att när jag gick med paraplyet till gymmet häromdagen (när det sedan försvann) så mötte jag henne och hon sa "åhh vilket fint paraply". 
 
Hon sa vem hon hade sett gå med det idag till bussen. Jag skickade en vänansökan i WeChat och väntade på att hon skulle acceptera. Jag skickade ett ändå ganska trevligt (eller?) meddelande till henne när hon accepterade, hon blev irriterad... 
 
(null)

  (null)     
 
Här fick jag hämta det. 
 
 
Nu är det tillbaka hemma i alla fall. Jippie! Jag får ta med ett annat paraply nästa gång. Det är så lätt hänt att någon tar fel (många paraply utanför klubbhuset). Jag tog detta paraply eftersom jag inte trodde att någon hade ett likadant. Haha, så fel man kan ha. 
 
Det var det roliga. Resten av dagen får jag skriva om imorgon tror jag. Eventuellt senare idag men det blir nog för sent. Sen ska jag ju även skriva om det där andra som jag lovade redan innan förra helgen. Något som har behövt landa lite. 
 
Njut av dagen och helgen!
 
/Charlotte
Kommentera här: