Ett besök hos doktorn

Imorse hade jag en bokad tid hos doktorn för att se över några "prickar" som jag har på kroppen. 
 
Taxi dit men hittade inte adressen i Didi-appen. Receptionen hjälpte mig istället att boka en taxi, så kunde jag visa adressen för taxichauffören. Perfekt! Jag var där i väldigt god tid, skönt det. Minst 30 min tidigt. Men då kunde jag äta min medhavda matsäck - äppleklyftor. 
 
 
 
Sen tog jag en promenad för att hitta en Lenovo-butik. Jag hade med min dator för att byta ut batteriet. Jag gick och gick och gick. Med hjälp av någon karta online. Sen insåg jag, med en annan karta, att jag var på väg åt fel håll. Jag vände och insåg att det var till Nanjing road jag skulle. 
 
 
 
 
 
 
 
När jag gått en bra bit på Nanjing roag hittade jag varuhuset och gick in för att leta efter butiken. Jag letade och letade men hittade den inte. Suck. Fanns ingen information att fråga i heller. Sen var jag så hungrig att jag fick åka hem. Jag gick runt hörnet för att komma till en gata där taxin kunde stanna. Gissa vad jag hittade då?! Vårdcentralen som jag var på tidigare. HAHAHA. Helt otroligt! Jag hade gått i cirklar. Men ok, jag hade i alla fall samlat steg. 
 
M&M-butiken låg bredvid varuhuset men jag är väldigt stolt över att jag inte handlade något. Om Tom skulle kommit hem i helgen hade jag nog handlat lite lördagsgodis men nu får det vänta tills han är hemma igen. 
 
Doktorn sa förresten att ingen av prickarna var någon fara. Man kan ta bort dem men de kan lika gärna försvinna (kanske inte så troligt dock). Grejen jag har under ögat skulle jag gärna ta bort men då behövs plastkirurgi, mer avancerat... Så jag avvaktar och hoppas på att de trots allt försvinner. 🙂 Doktorn sa också att jag ska kolla mina prickar en gång om året. Lika bra att göra det. 
 
Igår var vi en sväng vid poolen. 
 
 
 
Nu har Thilda precis kommit hem och äter mellanmål. Gymnastiken börjar 17:15. Då ska jag till gymmet. Men jag börjar ju bli hungrig... 
 
Ha en fortsatt fin dag!
 
/Charlotte
 
 
 

Kommentera här: