Fuktigt och varmt

Tom säger att det ska bli temperaturer upp mot 35 i helgen (men att "det känns som" 45). Wow! Det är varmt... Jag har sagt att jag ska försöka att inte klaga för snart kommer det inte vara lika varmt längre.
 
Nu sitter jag i vardagsrummet (08:15 är klockan just nu) och det brukar vara ganska svalt inne men det är det inte idag. Det är varmt trots att jag inte rör mig. Jag ska lyda Toms råd och dricka mycket vatten. Måste tänka på det med Thilda också. Gärna direkt när hon kommer hem från skolan så att det inte blir för sent mot läggdags. Det gäller att planera intaget, haha. 
 
Borde kanske dricka något nu men fluxade för en liten stund sedan och ska ta mig ut på en promenad så väntar nog till efter promenaden. Kanske får köpa vatten på vägen om det är så. Här kostar det runt 3 rmb att köpa en i en liten "kiosk" eller vad nu ska små butikerna ska kallas. Hemma i Sverige kan man ju inte köpa vatten i butiken. 
 
Idag är ingen vanlig fredag. Inte samma sprudlande fredagskänsla i kroppen. Idag kommer nämligen inte Tom hem. 🙁 Han kommer dock få en superrolig helg i Gula bergen och vi kommer ha fullt upp här också. Kung Fu idag. Kanske fotboll imorgon. Sen sista läs-lektionen. Kalas för Thilda och efter kalaset är föräldrar inbjudna. På söndag ska vi till Thildas klasskamrat på party. Han byter skola till hösten och ville därför bjuda in alla klasskamrater på fest. Mamman har skrivit att kalaset börjar innan lunch och slutar sen eftermiddag. Kan bli spännande!
 
Nu får jag ta mig ut på en promenad innan det börjar regna. 
 
 
 
Tack för alla grattis igår! Jag hade en underbar dag! Imorse när jag tackade Thilda för gårdagagen så sa hon "jag hoppas att du hade den bästa födelsedagen i hela ditt liv". Åhh lilla T. ❤
 
Min man har försökt kompensera för att det tog till in till halva tredje telefonsamtalet igår innan han kom på att det var min födelsedag och grattade mig. 😂💓 
 
/Charlotte
 
 

Kommentera här: