Galet mycket roligare att ha fler läsare

Jag vet inte vilka som läser bloggen men jag vet hur många som läser varje dag. Det är ju så mycket roligare att gå in på morgonen och se att många har läst dagen innan. Ja, vi pratar inte flera hundra. Men drygt 50 ibland, det är kul. 
  
Till lunch blev det varma mackor. Det är varken nyttigt eller bra. Innehåller bara onyttigheter - men gott. Och inte bra för att jag dricker upp Thildas O'boy till... det är ett måste med O'boy till varma mackor. 
 
 
Jag fixade precis en sak som stört mig länge. Webbkameran slutade fungera på en av Thildas sista online-lektioner. Jag trodde att det berodde på dåligt internet men insåg efter några av våra läslektioner, utan kamera, att det måste bero på något annat. Jag har tjatat om den där kameran och att den inte funkat. På sista läslekttionen jag har till läraren att "nu måste jag få tag i det här med kameran på allvar, det måste bero på något annat än internet". Då säger Thilda efter lektionen "mamma, det beror inte på dåligt internet. Jag kom åt något på skärmen och då slutade den fungera". Gaaaaah! Det kunde hon inte kläckt ur sig för länge sen? Hon var rädd för min reaktion... usch så hemskt. Jag blev inte arg. Men lättad för då kanske jag kunde hitta en lösning. Idag löste jag det. 🙂 Kameran var satt på sekretessinställning. Det roliga är att nu när jag skulle gå tillbaka och kika igen så hittar jag det inte. Haha. Kameran funkar i alla fall. 
 
/C
 
 

Kommentera här: