Hyfsat taggad tjej!

Inatt ropade Thilda, eller det visade sig vara nästan imorse. Jag hämtade in henne till vår säng men hon fortsatte prata. "Hur lång tid är det kvar till morgonen", bla bla. Fick i alla fall Thilda att somna om men då var jag pigg. Tittade på klockan och den hade precis blivit fem. Suck. Undrar vad den var när Thilda kom in. Jaja, jag försökte somna om men det gick inte. Kunde i alla fall ligga och vila och njuta av ljudet av regnet. Mysigt! 
 
Jag gick upp klockan sex och hann knappt lämna rummet innan Thilda ropade "MAAAMMAAA". Hon var klarvaken och ville inget heller än att gå upp och göra sig iordning för summer camp "Hur lång tid att det kvar tills vi åker till skolan" och så vidare. Väldigt glad tjej som längtade dit för att träffa kompisarna. 
 
Vi åkte lite senare än vanligt eftersom barnen skulle vara där första 08:40 och hade tid att fixa klart presenterna till fröknarna. Bara något litet men ändå. Thilda skrev kort till fröknarna. 
 
 
 
 
Vi skulle tagit taxi men grannen hade fixat en chaufför och vi kunde åka med dem. 
 
 
Kö utanför skolan. Rektorn, eller liknande (inte säker på hennes roll), tar emot varje barn och slussar dem in mot feberkontroll och annat. 
 
 
 
 
Jag hoppas att Thilda har en superrolig dag! Hon hade höga förväntningar på dagen. 
Klockan 14:20 ska jag hämta henne igen. Innan dess måste jag till Carrefour och försöka hitta en ansiktscreme för min tog precis slut. Skulle hämtat mina glasögon idag men ett par är försenade så nu kanske jag väntar till imorgon. 
 
 
 
 
 

Kommentera här: