Sista lektionen är gjord

Jag avslutade precis min sista (för nu) lektion i kinesiska. Fem minuter efter att lektionen var slut kom ett mejl (det vanliga mejlet) som sa "Your homework". Jag trodde hon skämtade. Att hon bara skulle skriva "tack för den här tiden" eller något sånt. Men jag har verkligen fått läxa. 😃 Jag trodde även lektionen idag skulle vara en uppsummering som en avslutande lektion men det var en vanlig lektion. Men bra. Jag har lärt mig otroligt mycket och läraren har varit väldigt tuff. Ger mig dåligt samvete varje lektion (flera gånger) när jag inte kommer ihåg. Jag ska se över fortsättningen och borde faktiskt göra det så snart som möjligt så att jag inte tappar det jag redan lärt mig. 
 
Min läxa. 
 
 
Imorse var det cykling till skolan som gällde. Sista veckan med våra cyklar. 
 
Vi åkte hemfifrån strax efter åtta och jag trodde det skulle ta 30 miunuter till skolan. Det tog 40 minuter. Thilda var superduktig!
 
När jag hämtar henne funderar jag på att gå så att jag kan hjälpa henne och putta på ryggen. Men å andra sidan går det mycket långsammare då så hon kanske uppskattar om jag cyklar. Får se hur jag gör. 
 
 
Thilda fick komma in nästan direkt. 
 
 
Jag känner mig dock som den sämsta mamman för jag glömde solskyddsfaktor. En solig dag som denna. Det var så länge sen vi hade en sån fin dag och de brukar ju inte heller vara ute speciellt länge när det är en vanlig skoldag. Vi fick på myggsprej men på väg till skolan insåg jag att Thilda såklart skulle haft solskyddsfaktor också. Jag hoppas att hon kan låna av någon i skolan. ❤ Jag får nog ringa receptionen och höra med dem. 
 
Igår hämtade jag mina glasögon. 
 
Några mindre bra bilder men jag bjuder på dem i brist på andra... Mycket glasögon känns det som och nu blev jag såklart osäker. Haha. Vad svårt det är med glasögon alltså. Idag jag har därför mina linser. 
 
 
Njut av dagen! Jag ska njuta av att lektionen är gjord samtidigt som jag ska packa och förbereda för flyttlasset som går på måndag. 
 
/Charlotte

Kommentera här: