Tänkte skriva lite om igår

Vi gick till Bailian igår, för lite shopping och steg. 
 
Detta kit köpte vi till Thilda. Hoppas nu att hon även fortsatt tycker att det är roligt med fotboll. Allt sånt här är så mycket billigare här i Kina. Älskar Decathlon. (Stor skillnad på priserna i butiken här jämfört med i Spanien.)
 
 
Vi tog även en glass på Bailian mall innan vi gick hem. Mums!
 
 
Vi hann bara hem och vända för att gå till Geneva. Vi åt lunch där. Jag åt denna goda sallad. Mums!
 
 
Tittar tillbaka på bilderna och undrar när det egentligen var vi var vid poolen. Och har jag skrivit om det redan? Men det måste varit i lördags eftermiddag. Jag hade bestämt mig för att göra tentan i lördags och satt några timmar med den på morgonen, och eftermiddagen. Tom och Thilda gick till poolen och jag anslöt när jag skickat in tentan. Det var mysigt att vara där tillsammans. 
 
 
 
 
 
Tom badade med Thilda innan jag kom men jag satt på kanten och lekte med Thilda. Brr så kallt. Säkert ok om man är där när solen är uppe och det är riktigt varmt. Men Thilda var nöjd i vattnet.
 
Igår eftermiddag var jag i stan för att säga hej då till en tjej som ska flytta hem. Skriver mer om det sen.
 
Dagen har i alla fall börjat på bästa sätt! Igår kväll, vid 22:30, skickade jag in sista uppgiften i affärssystem-kursen. Lättnaden jag vaknade med imorse var enorm. Pustar ut! Klockan 07:35 imorse, efter att Thildas buss lämnat, mötte jag en kompis för en snabb promenad på 8km. Bra start! Sen har jag fixat med saker på min att-göra-lista. Jag ska även under dagen komma igång med repetition av kinesiskan.
 
I eftermiddag kommer en tjej från flyttfirman och ska titta på vad vi har som ska med hem. De ska uppskatta hur mycket vi har så att vi kan planera frakten hem. Det närmar sig med stormsteg.
 
Ha en fin måndag och bra start på veckan!
 
/Charlotte 

Kommentera här: