Thilda står inför klassen

I måndags fick vi ett mejl från Thildas fröken där hon skrev att vi skulle skicka in två bilder från tiden då barnen inte varit i skolan. Vi gick tillbaka och gick inom bilderna i min mobil... Det blir några bilder på tiden sedan slutet av januari! 
 
Vi kom fram till att skicka in en bild från Sydney och en från Fiji. Igår fick Thilda prata om bilderna inför klassen. Hon gör det bra och jag är väldigt stolt! Jag vill inte att hon ska bli som jag, som tyckte det var läskigt att prata inför klassen. Usch vad jobbigt det var! Lika bra att uppmuntra Thilda så att hon inte bli likadan. 
 
 
Jag fick två bilder från fröken igår via Seesaw. 
 
 
Igår var jag en snabbis på gymmet. Då hade det börjat regna och jag ställde mitt paraply utanför klubbhuset. När jag kom ut, tjugo minuter senare, var paraplyet borta. Jag flippade! Hur svårt kan det vara att hålla sig till sina saker? Någon tyckte väl att de inte skulle behöva gå hem i regnet och "lånade" ett paraply. Ingen aning. Men nu fick jag gå hem i regnet istället. Jag skickade ett meddelande i chatten för området men det har inte dykt upp. Det står Volvo på paraplyet så jag lär hålla utkik efter det. Och ta tillbaka det så fort jag får chansen. 
 
 
 
Idag ska jag iväg på födelsedagslunch på Garlic. En kompis har fyllt år och ville gärna fira det tillsammans på en lunch. Tror vi blir runt 10 tjejer.  
 
Jag har redan hunnit med en promenad (nått mitt stegmål) och skrivit på sista delen i arbetet. Jag kommer fortsätta i  eftermiddag men nu börjar det närma sig klart. Jippie! Hemtentan för VG kommer ut imorgon så jag får se om jag kanske gör den trots allt. Det är ett roligt ämne. 
 
/Charlotte

Kommentera här: