Vi hade tur med vädret

Prognosen var åskregn hela veckan. Men idag hade vi tur och har haft uppehåll nästan hela dagen. Thilda hade simlektion i eftermiddags som därför kunde genomföras. Det går framåt. Tillåter vädret blir det lektion imorgon igen. 
 
 
Snart kanske till och med jag vågar mig i poolen. 
 
Insåg nyss att klockan redan är nio och jag sitter på nedervåningen. Måste ut och vattna också innan jag går upp och lägger mig. 
 
Imorse vaknade jag av att Thilda ropade innan fem. Trots att jag försökte somnade jag inte om igen (klockan ringer 06:00) men ska inte klaga. Fem är väl ändå helt ok. 
 
Idag har jag varit på ultraljud och allt såg bra ut. De tittade på alla organ och mätte. Det var en liten aktiv tjej som låg där inne. Jag längtar till att träffa henne men njuter också otroligt mycket av tiden nu. 
 
Förresten så fick jag mail om att jag fått återkoppling i affärssystem-kursen idag. Jag gick in på kurssidan och tittade nyss. På mitt sista arbete fick jag G (det fanns bara Godkänd och underkänd). "Välskriven och genomarbetad rapport". Med det så var jag godkänd i kursen med betyg E. Med tentan kunde man förbättra sitt betyg, ju fler poäng desto närmare bästa betyget - A. Jag fick ihop 16 poäng (76% rätt) och lyckades därmed få C som betyg på kursen. Glad att jag bestämde mig för att göra VG-tentan. 
 
Imorgon kommer Tom hem och det ser vi fram emot. Jippie! ❤
 
Ta hand om dig! 
 
/Charlotte

Kommentera här: