Då mår man!

Vår i luften minst sagt. Då mår vi bra! Igår var det lite kyligt i luften men soligt. Idag var det soligt och varmt. Tom ligger ute på terassen och solar sig och läser bok medan Thilda och jag äter lunch inne. 
 
Men igår tog vi en promenad till Pearl market för att se om Tom nu kommer in på Pearl market, men tyvärr samma tuffa regler som förra helgen. Vi tog en tur till banken istället för att se om den öppnat och det hade den. 
 
 
 
Sen promenerade vi vidare, hemåt. Allt blir så mycket vackrare när solen skiner. Det är dessutom mycket vackrare i verkligheten än på bild. 
 
 
Inne i vårt område. 
 
Efter lunch fick jag tid för studier medan Thilda och Tom gick till Bailian mall. De skulle gå till ett spelställe som de varit på innan men det var tyvärr fortfarande stängt. Men de köpt en ny mus till min dator (den gamla har varit trasig några veckor) och det var väldigt uppskattat! Jag vänjer mig inte vid att använda plattan på datorn. Så mycket smidigare med mus. Lycka!
 
Sedan klippte jag Tom innan vi gick till Geneva. 
 
 
Thilda hade kul i lekrummet själv men hon saknar samtidigt att leka med kompisar. 
 
Idag gick vi till vårt andra promenad-på-helgen-ställe, nämligen Flower market. Det var öppet och vi kom in efter att de tagit febern på oss och vi skrivit in oss (namn, temp, passnr, mobilnr). 
 
Så vackra färger!
 
 
 
 
 
 
Vi handlade några blommor att ha utanför ytterdörren på framsidan, en bukett blommor, en grön växt att ha på bordet, lite påskpynt och faktiskt några julsaker på rea. 
 
Den lilla växten i kruka köpte Thilda. 
 
 
Ha en fin söndag och ta hand om dig!
 
/Charlotte

Kommentera här: