Efter regn kommer solsken

Idag har vi haft en innedag än så länge. Det är blött, vet inte om det har regnat hela tiden för vi har inte öppet gardinerna. Vi försöker hålla värmen inne och kylan ute. Thilda har gjort skoluppgifter. Jag har läst lite i min skolbok också. 

Här kommer en bild på de fina, blommande, träden i i området. 
(null)

Jag ska dock få ut Thilda på en promenad lite senare. Till lunch delade vi på mina rester från i lördags. Nu ska vi försöka få ordning på rutiner och tider igen. Äta på "rätt tid" och plugga. Plus motionera. 

Igår åkte Tom och Oskar vid fem-tiden. Vi följde dem till gaten och sen tog vi sällskap med Agneta på en promenad med hundarna. Efter promenaden fick vi fika hos Agneta. Thilda målade. 

Innan Tom åkte. 
(null)

Nu dricker jag te och Thilda får slappa lite. Jag funderade på om vi skulle vila lite men det hade Thilda ingen lust med. Då får det bli tidigt sänggång istället. Kanske lika bra det. 

Vi sov gott inatt igen och jag är så tacksam för det! Jetlagen åt detta hållet brukar vara fruktansvärd. Med vakna nätter. Till Sverige är det som sagt mycket bättre, då jag föredrar att somna tidigt och vakna tidigt. 

Imorgon ska det bli bättre väder. Men det blir ändå mest inne. Thildas skoluppgifter tar tid och hon har massor att göra. Men vi måste ta det i små portioner för annars går det inte alls. 

/Charlotte

Kommentera här: